Even voorstellen...

De specialisten van LIMES international hebben ruime ervaring en kennis in huis die zij graag met u delen tijdens de seminars, workshops en in-house presentaties van LIMES academy. Maak hier kennis met enkele van onze sprekers.


Sander zijn seminars


Met zijn ruime kennis omtrent payroll en global mobility is Sander dan ook actief binnen meerdere seminars en workshops. Hij is onder andere te zien als spreker in seminar 3, in verschillende workshops en in seminar 5, waar hij u graag op de hoogte stelt omtrent de actualiteiten na Prinsjesdag.

Sander Michaël

Partner LIMES international | Global mobility & International tax

Sander loopt u bij LIMES academy snel tegen het lijf. Hij geeft namelijk verschillende seminars en workshops over payroll en actualiteiten. Denk hierbij aan belangrijke ontwikkelingen en wijzigingen omtrent prinsjesdag. Wanneer u up-to-date wilt blijven over de regelgeving, vertelt Sander u daar graag meer over.

Jaap Spierenburg

Advisor LIMES international | Social security & International tax

“Wetgeving zowel nationaal als internationaal is steeds in verandering. Ook maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op ons werk. Daarmee is het dynamisch en nooit saai.”, aldus Jaap. Jaap is de vraagbaak omtrent internationale sociale zekerheid, hiernaast houdt hij zich graag bezig met global mobility an sich.

Jaap zijn seminars


Jaap is spreker in seminar 1 en vertelt u graag meer over internationale sociale zekerheid. Zijn kennis over dit onderwerp (en global mobility) komt ook sterk terug in de workshops NL-BE en NL-DE waar hij op basis van onderwerpen als: woonplaats en de compensatieregeling in Nederland verschillende verglijkingen maakt.

Meer sprekers leren kennen?

Delen mag!